Ne Cumhurbaşkanı kazandı, ne Fazıl Say, ne de siz!

Geçtiğimiz hafta sonuna doğru grip olmasam da olmaya meyilli haller doğunca bendenizde… Halsizlik pek bir sarınca bedenimi… Yazamadım. O yüzdenden de biraz geç kalmış oldum geçtiğimiz haftaya damgasını vuran...

Geçtiğimiz hafta sonuna doğru grip olmasam da olmaya meyilli haller doğunca bendenizde… Halsizlik pek bir sarınca bedenimi… Yazamadım. O yüzdenden de biraz geç kalmış oldum geçtiğimiz haftaya damgasını vuran Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fazıl Say buluşmasına dair yorumumu sizlerle paylaşmaya.

Yazamadım ama takip ettim.

Yatağın içinden çıkmamış da olsam söz konusu buluşmayla ilgili hem öncesinde hem de sonrasında neler yazılıp çizildiğini dikkatlice izledim.

Bir kere sonunda söyleyeceğimi baştan söyleyeyim.

Bu buluşma tıpkı Fatih Altaylı’nın dediği gibi; “Sanat için küçük ama Türkiye için çok büyük bir adımdı!”

Ben şahsen çok mutlu oldum bu buluşmanın gerçekleşmiş olmasından.

Tabii bu ben!

Benim gibi olmayanların sayısı ise benim gibi olanlardan çok da az değildi maalesef.

Hatta ben ve benim gibi olanların sayısından fazlaydı bile diyebilirim.

Nasıl bir psikolojiye sahip bu insanlar bilemiyorum ama o gün şunu gördüm.

Bilinçlice yapmadılar bunu. Ve belki hala da farkında değiller ama Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fazıl Say o buluşmayı gerçekleştirerek aslında her iki tarafın da sinsi ve kötücül insanlarının maskesini indirdiler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.507 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.495 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 470 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.011 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar