Onlar (!) bitti demeden FETÖ bitmez!

“FETÖ bitti mi, tehlikesi geçti mi?” mealinde bir soru size yöneltilse nasıl cevaplarsınız bilmiyorum ama benim yanıtım hem evet olurdu bu soruya, hem de hayır! Biraz karışık oldu yazdıklarım ama zaten bu...

“FETÖ bitti mi, tehlikesi geçti mi?” mealinde bir soru size yöneltilse nasıl cevaplarsınız bilmiyorum ama benim yanıtım hem evet olurdu bu soruya, hem de hayır!

Biraz karışık oldu yazdıklarım ama zaten bu örgütle ilgili durum bu manada çok büyük karışıklık arz ettiği için ben de farklı anlatamıyorum sizlere. Haklı olarak diyeceksiniz ki; “Nereden aklına geldi şimdi bu meseleyi deşmek?”

Şuradan efendim; Hain saldırının gerçekleştiği 15 Temmuz gecesinin 2. yıldönümünde Habertürk TV’de geniş katılımlı bir oturum düzenlendi. Ve bu soru yaklaşık 7 saat süren program boyunca ara ara gündeme geldi. Biz gazeteciler dışında FETÖ mağduru eski polis şefi Hanefi Avcı, emekli Albay Hakim Ahmet Zeki Üçok gibi isimlerin de olduğu programda, telefonla katılan isimler dahil, hiç kimse FETÖ’nün tam olarak ortadan kaldırıldığını iddia edemedi. Ki bu isimler arasında İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da vardı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar