Ben hâlâ oradayım!

HDP'nin barajı geçmesi konusunda son derece samimiyetle dile getirdiğim ifadeler epeyce bir kızdırdı bazı iktidar yanlılarını ve ulusalcı, kafatasçıları! Şahsıma edilen hakaretleri, suçlamaları ve...

HDP'nin barajı geçmesi konusunda son derece samimiyetle dile getirdiğim ifadeler epeyce bir kızdırdı bazı iktidar yanlılarını ve ulusalcı, kafatasçıları! Şahsıma edilen hakaretleri, suçlamaları ve iftiraları yazmaya kalksam emin olun kitap olur. Umurumda mı peki? Şöyle; ağız dolusu edilen hakaret ve küfürler değil ama haksızca yapılan suçlamalar umurumda evet! Özellikle de "Baktın ki gemi su alıyor... Fare gibi kaçmak için yavaş yavaş hazırlık yapıyorsun!" ya da "Uyanık Sevilay! Kamuoyu araştırmaları HDP'nin barajı geçtiğini gösteriyor diye sen de rotanı HDP'ye kırdın de miii?" mealindeki saldırılar.
Bir kere herkes şunu bir yere not etsin! Ben bir gemideyim evet! Ve o geminin adı da "Barış Gemisi" Bineli çok oldu. İnmeyi de pek düşünmüyorum çünkü birincisi gemimizin su falan aldığı yok! Bu gemide her şey yolunda! İkincisi de Allah korusun su alsa dahi bu gemiyle dibe çökerim ama inmem! Çünkü ben bu gemide olmaktan dolayı son derece mutluyum ve gururluyum!
Diğer suçlamaya gelince... Yani rüzgâra göre son anketlerin söylediklerine göre tavır almam hususuna! Bunu söyleyenler ya benim daha önceki yazılarımı okumamışlar ya da külliyen art niyetliler! Arşive girip biraz geriye gitseler HDP'nin barajı geçmesini temenni ettiğim ilk yazıyı 3 Mart 2015'te kaleme aldığımı görürler aslında. O günlerde seçim startı henüz verilmemiş ve HDP'nin barajı geçmesi konusunda da bir umut oluşmamıştı. Aksine araştırma şirketlerinin birçoğuna göre oran 8 ila 8.5 arasındaydı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hoşçakalın… 26 Nisan 2023 | 10.508 Okunma Depremzede seçmenle ilgili tuhaf bir durum var 18 Nisan 2023 | 538 Okunma İnce'nin cevaplamasını istediğim soru şu! 15 Nisan 2023 | 1.497 Okunma Seccade… 01 Nisan 2023 | 472 Okunma Akşener ne yapsaydı? 29 Mart 2023 | 1.012 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar