Kazanan, Adaleti Bayrak Edinen Türkiye Olacak...

Görünen o ki; İslam'a karşı yürütülen haçlı seferlerinin yeni motivasyon şekli, lakin yeni gerekçelerle devam etmek için yeniden hız aldı. Dünyanın gördüğü son iki savaş...

Görünen o ki; İslam'a karşı yürütülen haçlı seferlerinin yeni motivasyon şekli, lakin yeni gerekçelerle devam etmek için yeniden hız aldı.

Dünyanın gördüğü son iki savaş sonrası, paylaşılan dünya üzerine revizyonlar yapma, para ve yeni enerji kaynaklarını kendine bağlama çabası için, masanın ayaklarını yerinden oynatma planları açık açık devreye sokuldu.

ABD; "her şeyi yapabilir" halini de sanki bu gerekçe ile derinden zedeledi. Bu da açıkçası işimize yaramaktadır. Çünkü gidişat her ne kadar da İsrail’in kalıcı başarısı ve ABD’nin tek patron olma gayretini tespit etmek için ise, bir o kadar bu isteğin altı boşalmaya başladı. Sonunun çöküş olacağı aşikârdır.

Bunu, hep olaylardan önce davranan İngiltere’nin hal

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Ermenistan üzerinden değiştirilmek istenen bölgesel dengeler 13 Ekim 2018 | 4.719 Okunma Rusya, Ukrayna üzerinden Amerikan girişimini nasıl önleyecek? 17 Eylül 2018 | 4.608 Okunma Bakü'nün kurtuluş günü ve içerdiği mesaj 15 Eylül 2018 | 3.278 Okunma Türkiye'nin uyarılarını dikkate almadan istikrar ve barış mümkün değil! 10 Eylül 2018 | 4.407 Okunma İdlib hangi beklentilerin yansımasıdır? 08 Eylül 2018 | 3.956 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar