PKK ne yapıyor, niye yapıyor?

PKK’nın, şehre inince TAK olan kolunun üstlendiği Beşiktaş vahşetinde nice canlarımızı kaybettik. İnsanlıktan nasibini almamış akıl hocalarının robotlaştırdığı teröristlerin...

PKK’nın, şehre inince TAK olan kolunun üstlendiği Beşiktaş vahşetinde nice canlarımızı kaybettik.

İnsanlıktan nasibini almamış akıl hocalarının robotlaştırdığı teröristlerin, Türkiye üzerine oynanan oyunların kurbanı oldu yine vatandaşlarımız, güvenlik güçlerimiz.


Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.

Türkiye 15 Temmuz’dan bu yana zor bir dönemeçten geçmeye çalışıyor.

Ankara, 15 Temmuz’u hazırlayan konsorsiyumu alt etmeye çabalıyor.

Dehşet dengesi; bir yandan ekonomiyle oynuyor, diğer yandan Avrupa’yla sınıyor, öte yandan Suriye’nin sadece komşusu değil bölgenin belirleyici gücü olma iddiasının bedelini Ankara’ya ödetmek için her yolu deniyor.

Yönetim sistemi değişikliğini içeren anayasa paketinin kamuoyuna açıklandığı günün akşamında gerçekleşti Beşiktaş saldırısı.

Teklifi beğenelim, beğenmeyelim; anayasayı, demokrasiyi, cumhuriyeti, Meclis’i, yürütmeyi, yargıyı daha çok konuşmaya başlayacağımız günlerin arifesinde patladı canlı bombalar.

Bekleniyor muydu; evet.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Rusya ziyaretinde uçakta kabine üyeleriyle yaptığımız sohbetlerin ana konularından biri referanduma kadar geçecek sürede Türkiye’nin çok yönlü bir saldırı hamlesiyle karşı karşıya kalacağı yönündeydi.

PKK ve IŞİD eylemlerinin artabileceği, asimetrik saldırıların yoğunlaşabileceği, bu yönde istihbaratların yoğunlaştığı konuşuluyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
24 Haziran sonrasındaki şema 30 Mayıs 2018 | 8.908 Okunma Gençleri hangi parti kazanacak? 26 Mayıs 2018 | 7.560 Okunma Güçlü Meclis, güçlü hükümet 25 Mayıs 2018 | 194 Okunma 1. bölge, 1. sıra büyük sorumluluk 23 Mayıs 2018 | 598 Okunma Liste kulisleri 19 Mayıs 2018 | 8.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar