Kesintilere karşı helikopterle müdahale

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, genel seçimde muhalefete elektrik kesintisi konusunda kullanacak malzeme vermemek için çok sıkı önlemler aldıklarını anlattı: İletim hatlarıyla ilgili, enfraruj...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, genel seçimde muhalefete elektrik kesintisi konusunda kullanacak malzeme vermemek için çok sıkı önlemler aldıklarını anlattı: İletim hatlarıyla ilgili, enfraruj ışınlarla görev yapan 4 helikopter görev yapacak; 52 bin kilometreyi dolaşıp kontrol ve anında müdahale edecek


Sonucu merakla beklenen 7 Haziran seçimine yönelik tartışmaların başında seçim güvenliği konusu, seçim güvenliği konusundaki tartışmaların başında ise elektrik kesintileri geliyor.

Bu nedenle, seçime en az Yüksek Seçim Kurulu kadar yoğun çalışan kurumların başında Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı geliyor.

Ak Parti’deki üç dönem kuralı nedeniyle bu seçimde aday olmayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, aday olmamasına rağmen bir yandan Kayseri’de partisi için çalışmayı sürdürürken, diğer yandan seçim sırasında ve sonrasında elektrik kesintisi yaşanmaması için yeni önlemleri yaşama geçiriyor, diğer bakanlıklarla birlikte önlemler alıyor.
Seçim günü de bakanlığının çalışmalarını bizzat yürütecek olan Bakan Yıldız’ın Kayseri’de konuğu olduk. Yıldız, Milliyet’e, güncel siyasi tartışmalar ve seçim güvenliğine yönelik alınan önlemler konusunda şu açıklamaları yaptı:
Malzeme verilmeyecek
Siber saldırıya yönelik önlem aldınız mı? Yeni Şafak gazetesinde yer alan, banka ve kamu kurumlarının bilgisayarına sızan kişinin EÜAŞ’ın hizmet aldığı şirkette, kritik bir birimde çalıştığı iddiası için ne diyorsunuz?

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
24 Haziran sonrasındaki şema 30 Mayıs 2018 | 8.908 Okunma Gençleri hangi parti kazanacak? 26 Mayıs 2018 | 7.560 Okunma Güçlü Meclis, güçlü hükümet 25 Mayıs 2018 | 196 Okunma 1. bölge, 1. sıra büyük sorumluluk 23 Mayıs 2018 | 599 Okunma Liste kulisleri 19 Mayıs 2018 | 8.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar