Davutoğlu başkanlığı böyle tarif etti

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, yeni anayasa konusunda CHP ve MHP liderleri ile yaptığı görüşmeler dün tamamlandı. Davutoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi, CHP lideri Kemal...

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun, yeni anayasa konusunda CHP ve MHP liderleri ile yaptığı görüşmeler dün tamamlandı.

Davutoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşmesi, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile buluşmasından 1 saat daha kısa sürdü. Buna rağmen, uzlaşma ve itiraz noktaları açısından anamuhalefet lideriyle yapılan görüşmenin genel hatlarının dünkü toplantıya da hakim olduğunu söyleyebilirim.

Terörle mücadelede açık destek

Tabi görüşmenin başlangıcında MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın, gerekirse odada kameraların kalabileceği yönündeki önerisi ve bunun alt yapısı gibi gibi sıradışı zorlamaları saymazsak.

Edindiğimiz bilgilere göre görüşmenin hatırı sayılır bir bölümünü kaçınılmaz olarak Güneydoğu’da yürütülen iç güvenlik harekâtı oluşturdu.

Bu noktada, Bahçeli’nin çözüm süreci döneminde gevşeyen devlet refleksinin ülkeye maliyetine dönük eleştirilerini yinelediğini, Başbakan’ın bölgede yürütülen operasyonlara ilişkin ayrıntılı bilgiler aktardığını belirtelim.

Ve MHP liderinin terörle mücadele konusunda hükümete verdiği açık desteği.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
24 Haziran sonrasındaki şema 30 Mayıs 2018 | 8.908 Okunma Gençleri hangi parti kazanacak? 26 Mayıs 2018 | 7.560 Okunma Güçlü Meclis, güçlü hükümet 25 Mayıs 2018 | 196 Okunma 1. bölge, 1. sıra büyük sorumluluk 23 Mayıs 2018 | 599 Okunma Liste kulisleri 19 Mayıs 2018 | 8.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar