İran’la Kandil mutabakatı

Meclis’te dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grubuna hitap edecek olmasından dolayı normalin ötesinde bir kalabalık vardı. Erdoğan, girişte, bir meslektaşımızın, AKM’nin yerine...

Meclis’te dün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti grubuna hitap edecek olmasından dolayı normalin ötesinde bir kalabalık vardı. 
Erdoğan, girişte, bir meslektaşımızın, AKM’nin yerine yapılacak opera binası için, “Çok güzel olmuş” yorumuna, “Daha güzel olacak” karşılığını verdi.
Erdoğan’ı bekleyenlerin gündemi, erken seçim olasılığıydı. 
Erken seçimin söz konusu olmadığı açıklamasını anımsatanlar, seçim tarihi öne çekilmese de Erdoğan’ın seçim kampanyasını zaten başlattığına işaret etti. 
Yerli otomobil, opera binası lansmanları, Ak Parti’deki yenilenme çalışmaları ve Erdoğan’ın dünkü grup konuşması, bu yorumları doğrular nitelikte. 
Konuşmasında, iktidara geldikleri 3 Kasım 2002 seçimini “milat” olarak niteleyen Erdoğan, 2019’un da dönüm noktası olduğunu söyleyerek, teşkilata “Çalışın” talimatını verdi.
‘Kışın da durmak yok’
Erdoğan’ın konuşmasının önemli bir bölümü yine terörle mücadele konusundaydı.
Cumhurbaşkanı, “’Kış mevsimine giriyoruz, duralım’. Durmayacağız. Üzerine, üzerine gideceğiz” dedi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
24 Haziran sonrasındaki şema 30 Mayıs 2018 | 8.908 Okunma Gençleri hangi parti kazanacak? 26 Mayıs 2018 | 7.560 Okunma Güçlü Meclis, güçlü hükümet 25 Mayıs 2018 | 196 Okunma 1. bölge, 1. sıra büyük sorumluluk 23 Mayıs 2018 | 599 Okunma Liste kulisleri 19 Mayıs 2018 | 8.483 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar