Siz yolunuza biz yolumuza

Biz Amerika'ya dedik ki 'siz DEAŞ terör örgütü ile mücadeleyi niçin bir terör örgütüyle yapıyorsunuz?' Gelin bunu stratejik ortağınız olan Türkiye ile beraber yapın, terörü...

Biz Amerika'ya dedik ki 'siz DEAŞ terör örgütü ile mücadeleyi niçin bir terör örgütüyle yapıyorsunuz?' Gelin bunu stratejik ortağınız olan Türkiye ile beraber yapın, terörü güçlendirmeyelim.' Dediler ki 'bizim generallerimiz bize, Türkiye'nin bu işe tahsis ettiği ekip veya ordu yeterli değil.' Dedik ki, "sizin generalleriniz size yanlış söylüyor." Fakat dinlemediler, 'siz bilirsiniz' dedik. Siz yolunuza, biz yolumuza..."

Ankara Sanayi Odası'nın Külliye'deki 54'üncü yıl ödül töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözleri, büyük alkış aldı. Zira sanayicileri de ilgilendiren bir "küçümseme" vardı Trump'un "yetersizlik" yakıştırmasında... Nitekim liderin kararlılığı ve ordumuzun kahramanlığı yanı sıra yerli ve milli silah, donanımın yeterliliği sayesinde Afrin operasyonumuz başarıyla sürebiliyor.

Üstelik bu yeterlilik, FETÖ belasının ordumuza sızdırdığı hainler üzerinden 15 Temmuz'da, öncesinde Balyoz ve Ergenekon ile içeriden çökertme, tasfiye ve zayıflatma girişimine rağmen sağlandı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.968 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar