Hindistan ile yine yeni yeniden

Hindistan gezisinde Taj Palace Oteli'ndeyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, yoğun ajandasıyla Yeni Delhi'ye iniyor. DEİK heyetindeki işadamlarımız otelin...

Hindistan gezisinde Taj Palace Oteli'ndeyiz. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki heyet, yoğun ajandasıyla Yeni Delhi'ye iniyor. DEİK heyetindeki işadamlarımız otelin lobisini doldurmuş, bugün yapılacak forumlarda müzakere konularını tartışıyor.
Sabah Yazarlar Kulübü olarak 4 gündür burada, sivil toplum örgütleri, kanaat önderleri, düşünce kuruluşlarıyla yoğun temaslarımız oldu.
Basın Yayın Enformasyon Genel Müdürü Mehmet Akarca ve ekibi ile Sabah Kurumsal İletişim'in organizasyonunda son derece kritik konular üzerine tartıştık.
Lobide "hoş geldin" dediğimiz Cumhurbaşkanımıza, kamu diplomasisiyle soluduğumuz diplomatik havayı ve ziyaret öncesi yaptığımız iklimlendirmeyi kısaca aktarıyorum; "yaptığınız iklimlendirmeden haberim var. Yakından takip ediyorum" diye karşılık veriyor. Bu akşama dek yığınca randevusu var, Başbakan Modi ile görüşme, iş forumu ve benzeri toplantılarla her dakikası doldurulmuş ajanda...
Önceki gün Hindistan'ın en güçlü stratejik düşünce kuruluşu ORF (Observer Research Foundation) kurumunda ben, İlnur Çevik ve Kerem Alkin ile salonu dolduran, aralarında Litvanya, Almanya, İran, Sırbistan, ABD, Türkmenistan, Rusya diplomatları da dahil yüze yakın kanaat önderi ve akademisyenin çok çetin sorularına cevap verdik.
Tek kişilik dev kadro gibi çalışan İlnur Çevik özellikle Pakistan, Kaşmir ve kötüpropagandanın ürettiği konulara cevap verdi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.968 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.281 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar