Bu iş olur

En az 1 kişiye iş verirseniz ne olur? Milyonlara iş, milyonlara aş olur. İstihdamla büyüyen Türkiye olur. Bu iş olur. İlk 3 ay her şey devletten, 2017 sonuna kadar SGK ve vergiler devletten… Bu iş pekâlâ...

En az 1 kişiye iş verirseniz ne olur? Milyonlara iş, milyonlara aş olur. İstihdamla büyüyen Türkiye olur. Bu iş olur. İlk 3 ay her şey devletten, 2017 sonuna kadar SGK ve vergiler devletten… Bu iş pekâlâ olur.
Üreten Türkiye Konuşuyor arama konferansları için Bursa Merinos Kültür Merkezindeyiz.Hak-İş, TESK, TİSK, TOBB, Türkİş, Türkiye Kamu- Sen, TZOB ile iş dünyasının sivil toplum kuruluşları; ASKON, MÜSİAD, TİM, TÜGİAD, TUGİK, TÜMSİAD ve TÜRKONFEDtemsilcileriyle "gelecek üretimde" kavramını konuşuyoruz.
Bakan Bülent Tüfenkci, üretmek, hızlanmak için daha yüksek sürate ihtiyaç duyan arabayabenzetti ülkeyi ve yeni Cumhurbaşkanlığı sisteminin bunu sağlayacağını vurguladı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eskiden siyasetçinin konuşup kendilerinin dinlediğini ancak değişimin eşiğindeki bu yenidünyada artık kendilerinin konuşup siyasilerin dinlediğinisöyledi.
Üreten Türkiye Konuşuyor etkinliği, arama konferansı… Üretimin paydaşları işveren, girişimci, esnaf, çiftçi, memur ve işçi temsilcileri, kafa kafaya verip; Bursa ve bölgesinin mevcut sorunlarını, gelişme eksenlerini belirlediler. Arama konferansları; eğer aranacakşey net, katılım yüksek ve motivasyon iyi yönetilirse, fayda üreten formattır. Yazımın başında yer alan "bu iş olur" ifadesi, bu konferansın amacını da tanımlıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.968 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.277 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar