Arda Duran

Türkiye, futbol sevgisinin çok fazla olduğu ülkeler arasında...Söz konusu futbol olduğunda neredeyse akan sular durur. Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu'nun örneği ilginç: "Örneğin Sergen Yalçın'a yorum...

Türkiye, futbol sevgisinin çok fazla olduğu ülkeler arasında...
Söz konusu futbol olduğunda neredeyse akan sular durur. Turkcell CEO'su Kaan Terzioğlu'nun örneği ilginç: "Örneğin Sergen Yalçın'a yorum yaptırıyoruz, data kullanımı 5'e katlanıyor." Turkcell, 13 yıldır futbola destek veren operatör.
Futbol Milli Takımlar ve Türkiye Futbol Federasyonu Ana Sponsorluğu yanında geçen yıl Süper Lig resmi iletişim sponsorluğuna geri döndü.
Teknolojiyi futbola entegre etme gayretinde...
Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Milli Takım'ın Hırvatistan ile yapacağı ilk maçı için Paris yolundayız. Elimde Turkcell'in yayınladığı "Futbol: Bitmeyen Tutku" adlı kitabı var. En başarılı takımlardan futbolculara, en çok gol atanından hakem öykülerine, oyun stilleri, kramponların evriminden kupalara, kadın futbolculara dek yüzlerce info grafik tadında bir kitap var.
3 saatte okudum ve futbol dersine çalıştım.
Ne de olsa maça gidiyoruz ve geçen ay Barselona'da Arda Turan'ı izlediğim maçı da sayarsak iki elin parmakları kadar maça gitmiş biriyim, kendimi geliştirmem lazım.
Stattayız. İstiklal Marşımızı, Milli Takımımızı gururla selamladık ve kadromuz açıklandı.
İsimlerin hiçbiri yoktu, "çalıştığım yerden çıkmadı" diye mırıldandım, tribündeki dostlarımla gülüştük. Futbol ne güzel şey diyordu kitap ve gerçekten bir solukta okunacak kadar ilginçti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Şeffaf ve güçlü Devlet AŞ 19 Kasım 2018 | 4.682 Okunma Fakir ülke zengin ülke farkına dair 18 Kasım 2018 | 5.968 Okunma Türkiye’nin kadın gücü 16 Kasım 2018 | 4.240 Okunma 2023 için yap-kirala-devret modeli 15 Kasım 2018 | 4.767 Okunma Gençler 1 günü 34 saat hissediyor 14 Kasım 2018 | 5.279 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar