Yılmaz Özdil haberin olsun, bizim mahalledeki komşuların durumu pek iyi değil

Bunca yıl AKP iktidarının Atatürkçü-laik kesimin insanlarında bir tahribat yapacağı, bu tahribatın da özelikle beyinlerinde olacağı tahmin edilebilirdi.

Nitekim hem kendi gözlemlerimden hem de Yılmaz Özdil’in okuyucu kitlesinin davranış biçiminden çoğumuzun yavaş yavaş kafaları sıyırmaya doğru gittiğimizi görüyordum.
Yılmaz Özdil kardeşim acaba bundan haberdar mı, acaba kendi okuyucu kitlesinin yavaş yavaş delirmeye başladığını biliyor mu?
Ben hariç çoğu yazar kendi okuyucularının bu duruma gelmesinden hoşlanmaz.
Mizah yazılarımı hoşlanarak okuyanların en az benim kadar kafayı yemiş olduklarını düşündüğümden ben buna alışığım. Hatta biraz daha delirseler daha da iyi olacak gibi hissediyorum. Deli deliyi iyi anlar ya, onların ne kadar saçmalasam dahi beni anlayacakları güvencesi ile yazıyorum mizahı.

***

Gelelim neden Yılmaz Özdil okuyucuları için böyle konuştuğuma.
Özdil bayramın başlangıcında bir yazı yazdı.
Son kontrol ettiğimde bu yazı 2002 kez paylaşılmıştı.
"Kim bilir ne kadar derin düşünceler var, yine ne ustalıklar sergilemiştir Özdil" diye düşünüyor değil mi insan bu paylaşım sayısını görünce.
Peki o zaman gelin bu 2002 kez paylaşılan yazıyı birlikte okuyalım.
4 haziran 2009 tarihli yazı  ‘Mutlu Bayramlar’ başlıklı..
"Büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden mutlu bayramlar cümleten."

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar