Umarım İmamoğlu tek bir oy farkı ile kaybetmez

23 Haziran'da sonuçlar alındığında İmamoğlu'nun tek bir oy farkı ile kaybettiği anlaşılırsa bunun bende yaratacağı travmayı nasıl atlatacağım belli değil.

Hayır, bu olduğu takdirde itirazlar olacağından ve korkulu rüyam hatta bir keresinde yatağımın başında durmakta olan walker'ı kendisi sandığım Ali İhsan Yavuz tekrar ekranlarda görülmeye başlayacağından bile değil bu korkum. Ali İhsan Yavuz’u üst üste iki basın toplantısında daha görmenin beni şiddetli ve belki de hiç atlatamayacağım varoluşsal bir krize sokacağını biliyorum ama bu defaki korkum çok daha başka bir konudan kaynaklanıyor.

***

Ayın 16’sında yani daha yapılmadan yılın olayı haline getirilmiş ve pazara kadar Fatih Portakal’ın elinden bir ‘kaza’ çıkmadığı takdirde, yani o güne kadar yaşarsa İsmail Küçükkaya’nın yöneteceği tartışma günü ülkeden ayrılıyorum ve Washington-New York hattına dönüyorum.
Burada hiçbir şey hakkında yazılar yazdığıma bakmayın ben gizlice ABD yönetiminde ne olup bittiğini çok yakından izliyorum. Elimde gizli ve hassas bilgiler var ve bunları kimseye anlatmamanın ve yazmamamın bana verdiği nihilisttik hazzı yaşıyorum. Orada da takibim sürecek ama sizlere çaktırmayacağım.
Tartışma başladığında havada olacağım. Tahmin ediyorum ki Newfoundland civarında olurum o saatte. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 245 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar 1 yorum