Türkiye’nin en önemli sorunu üzerine yazı

DİKKAT BU BİR MİZAH YAZISIDIR! Bir süredir yurtdışındaydım, gelir gelmez arkadaşlara, “Ne olup bitti, önemli konu ne?” diye sordum. Yanlış kişilere sorduğum hemen ortaya çıktı....

DİKKAT BU BİR MİZAH YAZISIDIR!

Bir süredir yurtdışındaydım, gelir gelmez arkadaşlara, “Ne olup bitti, önemli konu ne?” diye sordum. Yanlış kişilere sorduğum hemen ortaya çıktı. Çünkü onlar bana, Ertuğrul Özkök’ün detoksa gireceği üzerine yazısını mutlaka okumam gerektiğini söylemişlerdi.

Bu öneri sürpriz olmamalıydı; çünkü benim www.haberturk.tv’deki arkadaşlarım hep hayatta keyifli olanın peşinde koşan, siyasetten en fazla Rika virüsü kadar hoşlanan laubali kişilerdir.

Önerilerini tutup yazıyı okudum. Bence de bu yazı, Türkiye’nin en önemli sorunlarından birine, Özkök’ün vücut ölçülerine ve o vücuda yakında ne olacağına değiniyordu. “Vücut ölçülerinde ne var ki?” diye soracak olursanız onu da açıklayayım.

Onu en son New York’ta “Batman Superman’a Karşı” filminin galasında gördüğümde uzaktan Red Kit çizgi romanlarındaki Örümcek Ayak figürüne benziyordu. Onu gibi kalem figürlüydü. Onu çıplak olarak hayal etmeye çalışınca da inanılmaz bir panik atağı geçirdim.

Anladığım kadarıyla Ertuğrul bu figürden fazla memnun değil. Bunu bizler de iyice anlayalım diye yazısına bir fotoğrafını koymuş ve her uzvunda ne gibi sorun bulunduğunu da fotoğraf üzerinden açıklamış. (Hayır maalesef o yok, listede anladığım kadarıyla onunla ilgili bir problemi bulunmuyor. Bu arada beni hayrete düşüren şey, sorunlu uzuvlar listesinde beyninin de bulunmaması. Çünkü gördüğüm kadarıyla o uzvunda hayli büyük problemler var.)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 271 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 248 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 164 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar