Türkiye'nin ebedi sorunlarına yeni eklenen unsur

64 yaşıma giriyorum, kendimi bildim bileli Türkiye'nin ebedi olarak nitelendirilebilecek devam eden sorunları var. Milli birlik, iç ve dış düşmanlar, beka sorunu, ekonomik krizler, darbeler, laiklik cumhuriyeti, Atatürk'ü tam anlayamamak bu ebedi sorunlarımızın bazıları...

Son olarak bu ebedi memleket mesellerine bir de Ertuğrul Özkök’ün ideal kilosuna bir türlü ulaşamaması sorunu eklenmiş durumda.
Sanki başımızda yeterince bela yokmuş gibi şimdi bu da eklendi belalara.

***

Onun kafasında bir ideal kilo hedefi ve bunu Türk milletinden de saklıyor. Sadece kilo fazlası olduğu durumlarda milleti bilgilendiriyor. (Bir de yüksek testosteron düzeyini açıkladı millet.)
Batman ve Süpermen'i bir araya getirip de bundan bile güzel film çıkaramayan bir filmin galası için birlikte New York’taydık.
Ertuğrul tabii diğer ünlülerle kırmızı halıya çıktı. Onu Süpermen kadar meşhur zanneden bazı foto muhabirleri fotolarını da çektiler, o da poz verdi.

***

Yanda onu seyrederken içimden şöyle düşündüm: "Allah Allah bu adamın kilo sorunu ne olabilir ki Süpermen'e benzemese de vücut yapısı itibariyle bir Red Kit kahramanı olan Örümcek Adam havası var onda." 
Yandan bakınca düz çizgi olarak görülüyordu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar