Size bu kötü haberi nasıl vereceğimi bilemiyorum ama...

Medyanın devamlı yazan leşkerleri arasında benim, bir süreliğine de olsa, olmadığım bir dünyanın düşünülemez bir şey olduğunu bilmeme; benim had safhada aydınlatıcı, zihin açan yazılarımı okumadan var olabilmenizin çok zor olduğunu da hissetmeme rağmen, siz okuyucularıma dayanılmaz acı vereceğini bilsem de bir iki gün yazmaya ara veriyorum.

Bu çağda "Seyahat nedeniyle yazılarına bir süreliğine ara vermiştir" gerekçesinin komik olduğunu biliyorum.
Seyahat nedeniyle yazısına ara verenlerin hala daha daktilo ile yazıp yazısını fakslamakta ısrarcı tipler olması gerekiyor.
Ben onlardan değilim ama bu defa ara verme gerekçem gerçekten de seyahat.
Bavulumu toplama sürem 72 saate yaklaşıyor. 
Havalimanına girdikten sonra uçağa varmama minimum 10 saat verin, sonra New York’a uçuş, havalimanındaki  yürüyüşten daha kısa olsa da, o da var bir 9 saat kadar nereden bakarsanız. Varınca vize işlemleri için de ortalama 3 saat verin. Sonra oradan geçersek eve varış da üç saat etti mi size 97 saatçik.

***

Belki dikkatinizi çekmiş olabilir bavul toplamam hayli zaman tutmakta.
Sadece bana kalmış olsaydı ben işi yarım saatte bitirecektim ama kalmıyor, kaldırılmıyor.
Bana işkence etmesi için dünyaya özel gönderildiğine inandığım sevgili karım Rana, benim onun istediği veya isteyebileceği her şeyi buradan götürmek yolundaki inanılmaz tahrip edici takıntımı bildiğinden bu zaafımı sonuna, dibine kadar kullanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 255 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 259 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 240 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 155 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 146 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar