PKK'nın PR çalışması

Pazartesi günü New York Times'ın op-ed (editoryalin karşısındaki) sayfasında kendisini YPG'nin kadın birliği olan YPJ'nin komutanı olarak tanımlayan Nujin Derik'in bir yazısı yayımlandı. Bundan bir gün önce pazar...

Pazartesi günü New York Times'ın op-ed (editoryalin karşısındaki) sayfasında kendisini YPG'nin kadın birliği olan YPJ'nin komutanı olarak tanımlayan Nujin Derik'in bir yazısı yayımlandı.

Bundan bir gün önce pazar günü bu köşede "PKK'nın propaganda taktiği'' başlıklı yazımda Türkiye'ye karşı nelerin hazırlandığını söyledimse YPJ'linin yazısında bunların bir bir hepsi vardı.

Yaptıklarını söylediğim her şeyi doğrulamak üzere yazılmış gibiydi o yazı.

BU ARTIK TÜRKİYE’NİN ULUSAL GÜVENLİK SORUNU

Konu çok önemli olduğundan ve PKK/ YPG’nin bu propaganda taktiğine karşı mücadele edilmesi, bunu iyi anlamak da gerektiğinden sadece o pazar günkü yazımı değil burada göreve başladığımdan bu yana yaşadıklarımı ve öğrendiklerimi de özetlemem gerekiyor. Bazı şeyler tekrar olacak ama bunlar artık direkt Türkiye’nin ulusal güvenlik sorunu olduğundan bazı tekrarlardan dolayı kimse kusuruma bakmasın:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar