Peki abi madem durum böyle o zaman haklısın!

Kilosuna zaten takıntılı olan Ertuğrul Özkök'ün bir de dar omuzlarına takarak hayatını kendisine zehir etmesine dair yazdığım yazıdan sonra ondan şöyle bir mesaj aldım...

Çoğumuzun ruh hali berbat olduğundan hepimiz en azından kendimizi daha iyi anlamak için bu ülkede biraz da amatör psikiyatrist de olmamız lazım.

Bu yüzden gönderdiği mesajı hepinizin direkt değerlendirmenize sunuyorum:

"Dar omuz meselesi önemli. Sen gençliğinde hiç beğendiğin kızların dikkatini çekmek için Beatles saçları uzatırken İzmir kızlarının 19 Mayıs’ta geniş omuzlarıyla kule yapan Harbiyeli oğlanlara gitmesini seyretmenin ne olduğunu biliyor musun?"

***

Evet gelen mesaj bu kadardı. Kısa ama geniş bir psikiyatrik inceleme yapmak için yetip de artacak kadardı.

İlk okuduğumda az daha ağlıyordum yani bayağı hüzünlü geldi bana. "Onun çektiklerini kimse çekmemiştir bu hayatta" diye filan düşündüm ama sonra kendimi toparladım..

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar