Parİs, Ankara, İstanbul, Brüksel

Dün saldırıdan sonra Brüksel’den gelen videolara ve fotoğraflara iyi bakın. Ses ve altyazı olmasa saldırının nerede olduğunu anlayamazsınız. O genç kızlar, genç çocuklar İstanbul’da da...

Dün saldırıdan sonra Brüksel’den gelen videolara ve fotoğraflara iyi bakın. Ses ve altyazı olmasa saldırının nerede olduğunu anlayamazsınız. O genç kızlar, genç çocuklar İstanbul’da da olabilirdi, Ankara’da da, Paris veya New York’ta da.

Şimdi Brüksel’de oldu, bakalım bundan sonra sıra nereye gelecek? İstanbul’dan veya Ankara’dan gelen ilk saldırı haberiyle korkularına yenilip seyahat planlarını iptal eden, ülkemizi gelinemeyecek yer olarak konumlayan, terörün pençesine düşmüş ülke görünümü yaratmaya çalışan Batı ülkelerinin vatandaşlarına sesleniyorum: “Artık şunu bilin, global bir tehdit altındayız.”

Siz bakmayın ülkenizin medya elitlerine; terörü anlatırken Paris’ten sonra Brüksel’e geçip arada Ankara ve İstanbul’u atlayan hastalıklı oryantalist beyinlere kanmayın. Terör artık sadece bizim coğrafyamızda değil, sizin evinizde, yanıbaşınızda.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 275 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 250 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 166 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar