Minik kuş

Bir zamanlar Emin Çölaşan'ın 'Minik Kuş'u vardı.. Yazdığı gazetelerde gizli belgeler yayınladığında buna "Bana Minik Kuş getirdi" derdi ve böyle de konuşulurdu...

 'Minik Kuş' böylece siyasi söylemlere de girdi Çölaşan sayesinde.

Bugün benim bahsedeceğim minik kuş o türden değil tabi ki.

Bunun birkaç nedeni var; Emin abi gibi saygın değilim, araştırmacı gazeteci hiç değilim, gazeteci olduğum bile şüpheli… Hiçbir konuda elime ne gizli ne de açık bir belge geçmiyor.

 ***

Sadece yakında 'akli dengesi bozuktur, sorumluluk alamaz’ belgesini tımarhaneden vereceklerini umuyorum. O belgeyi de "Minik kuş verdi" diyerek yayınlamayacağım tabii ki çünkü herkesin zaten bildiği çoktan delirmiş olduğum gerçeğini açıklamak için yazı yazmaya gerek yok.

Ama o belge gerçekten de işime yarayacak çünkü uzun zamandır öldürmek istediğim çok insan var,elimdeki o belge sayesinde sorumluluk almadan cinayet işleyebilmem imkanı olabilir.

***

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar