Microsoft’a gidiyorum

Belki fark etmişsinizdir, ben yazımı hiç aksatmam. Bu yıl sürekli yurtdışına uçtuğum ve orada çalışmalar yaptığım halde yine de yazımı aksatmadım, hep yazdım. “Seyahatte olduğu...

Belki fark etmişsinizdir, ben yazımı hiç aksatmam. Bu yıl sürekli yurtdışına uçtuğum ve orada çalışmalar yaptığım halde yine de yazımı aksatmadım, hep yazdım.

“Seyahatte olduğu için yazamıyor” mazeretini de sinir bozucu bulurum. Bu çağda bu imkânlarla kolay kabul edilebilecek bir şey değil bu. Ama bu kez ben de aksatabilirim. Microsoft’un düzenlediği program çerçevesinde bir süreliğine şirketin merkezinin olduğu Seattle’a gidiyorum.

Programa baktım, Microsoft sabahtan akşama kadar bilgilendirmeler, workshop’lar ve şirket içi turlar koymuş. Çok arzuladığım ve çok öğreneceğim bir şey bu. Ama yazıya hak ettiği kadar zaman kalacağı da şüpheli. Ben yazıya önem veririm; koşulları yine zorlayacağım ama bir aksama da olursa lütfen kusuruma bakmayın. Orada olan biteni gayet tabii ki aktaracağım.

SEKSTE NORMAL NEDİR?

Geçenlerde uygunsuz arzular ve bunların edebiyatta ele alınma şekilleri üzerine bir yazı yazdım. Konu edebiyat, her insanın da beyninde uygunsuz olanı üretebilecek kara delik olduğundan bu durumu açık fikirle değerlendirmek gerektiğini yazmıştım.

Doğal olarak konusu nedeniyle bu yazı çok ilgi çekti, birçok yorum geldi. Bazıları, “Ne yani, her şeyi normal mi göreceğiz?” değerlendirmesini yaptı. “Her insanın beyninde uygunsuz arzu üreten bir kara delik olabileceğini, ona uygun gelenin başkaları tarafından uygunsuz bulunabileceğini” söylemem bu yorumu doğurmuş olmalı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 275 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 249 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 165 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar