Kılıçdaroğlu için endişeliyim

Habertürk Gazetesi Yazarı Serdar Turgut’un bugünkü (08.04.2022)''Kılıçdaroğlu için endişeliyim’’ başlıklı yazısı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bir süre önce elektriğe yapılmış olan zamlar geri alınmadığı takdirde kendi evinin elektrik faturasını ödemeyeceğini açıkladı.

Parti başkanın bu açıklamasından sonra bazı il örgütleri de binalarının elektik faturasını ödememeye başladılar. Şimdi bazı il örgüt binalarının elektriğinin kesildiği haberleri de gelmeye başladı.

Bu durumda CHP genel merkezinin de elektriğinin kesilmesi gündeme gelebilir.

CHP genel merkezine uzun yıllardır gitmedim. Yeni bir değişiklik yoksa başkanlık odasının üst katlarda olduğunu biliyorum. Kemal Bey'le sadece bir defa parti merkezi dışında yemekte görüştük. Deniz Baykal’ı ziyarete gittiğimde odasına asansörle oldukça uzun sürede çıkmıştım.

Şimdi beni endişelendiren konu şu, eğer parti merkezinin de elektriği kesilirse Kemal Bey her gün partiye geldiğinde onca merdiveni tırmanıp mı odasına varacak.

Kılıçdaroğlu 1948 doğumlu. Ben 1955 doğumluyum. O kadar merdiveni çıkmak bizim yaşlar için riskli değil mi?

2017 yılındaki adalet yürüyüşünde gördüğüm kadar Kemal Bey, benim gibi değil, son derece formda görünüyordu. Ama yine de her gün merdiven tırmanarak risk de almamak gerekir gibi geliyor bana. Acaba CHP lideri evden çalışmaya mı başlayacak. Ama orada da elektrik olmayacağından internet bağlantısı da olmayabilir. (Sosyal demokratların pratik zekası pek olmaz diye bir önyargım olduğundan jeneratör de yoktur nasılsa varsayımı da var yazıda)

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar