Karımın önünde az daha rezil oluyordum

Ne olduğunu anlatmadan önce hınzır arkadaşlarıma bir küçük uyarı getirmek istiyorum...

"Sen karının önünde daima, evlendiğin günden beri rezildin dolayısıyla başlıktaki ‘az daha’ gereksiz olmuş" türünden yazılar yazıp aranızda sohbetler yapmayı düşünüyorsanız buna gerek yok ve haklı olsanız dahi hepinizi de kınadığımı bilmeniz gerekiyor.
Bu anlatacağı bayağı kritik ve büyük rezalet kategorisine girebilecek bir gelişmeydi. 
Olaya girmeden önce bana yakışmayan bir şey yapacağım ve ciddi bir şeyler de yazacağım.

***

Ciddi yazmakta kapasitem zaten ancak çok kısa yazıya yeter o yüzden korkmayın bu bölüm kısa sürecek sonra hemen konuya gireceğim.
Yaşlanmanın iyi bir yönü zaten yok ama bence en kötü yanlarında bir tanesi de küçük tuvaletinizin ne zaman ne kadar büyüklükte geleceğinin ve dahası bunu ne kadar tutabileceğinizin de hiç  belli olmaması.
Örneğin diyelim ki ’Nietzsche ve hayatın anlamı’ konulu bir konuşma hazırladınız ve bu konuda aydınlanma ateşiyle yanan kitleler salonu doldurdu.
Siz de konuşmanıza başladınız. Daha "Niet..." demeden tuvalete gitmek sizin hayatınızın en anlamlı konusu haline gelebilir.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar