İstanbul Havalimanı ilk deneyim

Bugün Türk insanını Game of Thrones'ı seyredenler ve seyretmeyenler diye ikiye ayırabilirsiniz. Ayrıca bir başka ayrım Atatürk Havalimanı'nı özleyenler ile özlemeyenler arasında da yapılabilir...

Ben Ertuğrul Özkök gibi Atatürk Havalimanı nostaljisi yaşayanlardanım.

Ama ne yapacaksınız kapanmış havalimanına indirilmek için ısrarcı olamayacağıma göre ilk yeni havalimanı deneyimimi mecburen geçen salı sabahı yaşadım.

İzlenimlerim şöyle:

***

Baştan hemen şunu söyleyeyim, bu konuda 'on the record' olabilirim çünkü kendimden eminim. Bu havalimanının diz ameliyatı olmak için Türkiye’ye gelmiş olan yolcular düşünülerek inşa edilmediği kesindir. Hatta onların ölmesi bile amaçlanmış olabilir.

Uçaktan çıktıktan sonra sakat dizinizle kendinizi zorlayarak çıkışa yürümeye çalışanız dört-beş saat sonra kapıya vardığınızda aslında bir ameliyatla kurtulması mümkün olan bacağınızı kesmek zorunda kalacaklarını bile bir ihtimal.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar