İstanbul Belediyesi futbol takımı oluşturmalı

Oray ile ben adam başkanlığı kazandıktan sonra beynini tam anlamıyla bir dakika bile rahat bırakmadık. Oray onu daha sola çekmeye kararlı. Ben de hayat tarzını ilgilendiren konularda solda olduğum için onunla bu konuda mutabakattayız.

Anlayacağınız tamamen makul önerilerimiz var yeni başkana. LGBTQ camiası ile bağlantılar kurması, kenevir satışını serbest bırakıp, satış dükkanları açtırması bu makul önerilerimiz arasında yer alıyor.

Ha, bir de özel makul ricalarımız da bulunuyor yeni başkandan; Oray’ı uygun bir eşe everdikten sonra nikahını da onun kıymasını rica ediyoruz.

Anlayacağınız şunun şurasında her makul Türk'ün olmasını isteyeceği şeyleri istedik yeni başkandan bugüne kadar.

***

Oray yeni başkanın temelde tutucu olduğunu ve bu önerilerimizin büyük kısmını yapamayacağını düşünüyor olabilir.

Ben temelde muhafazakar işaretler verse de yeni başkanın modern hayatın gerekliliklerini yerine getirecek cesareti olduğunu düşünüyorum.

Bugün İstanbul Belediyesi'nin yapması gereken bir başka işe dikkatleri çekmek istiyorum.

Üstelik bu diğer önerilerimde olduğu gibi bazı toplum kesimlerinin tepkisini çekmeyecek ve herkesin kolaylıkla destekleyebileceği bir öneri.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar