İlk ve tabii ki son araştırmacı gazetecilik çalışmam: Galatasaray kutlama gecesi gözlemlerim

Yeni tanıştığım insanların bana ilk soruları daima nerede yazdığım oluyor. İkincisi de ne hakkında yazdığımı öğrenmek istiyorlar...

İkinciye verdiğim cevap soranı daima hayal kırıklığına uğratıyor. Bu eskiden de böyleydi çünkü hemen herkes iç siyaset hakkında genelde yazılanların tekrarının yapılmasını bekler gibiler.

Çok önceleri "Popüler kültür hakkında yazıyorum" diyordum sonra bir ara "ABD ve dış politikası hakkında" demiştim. Şimdi aslıma döndüğümden ve sadece mizah yazmaya başladığımdan bu yana bu soruya "Hiçbir şey konularında" yazıyorum diyorum.

Belki inanmayacaksınız ama hiçbir şey hakkında yazmak diğerlerinden çok daha zor bir şey.

Hiçbir şey yazarı olmak çok daha fazla çalışmak gerektiriyor. Uzun zamandır beynimin mizah düşünen bölümünü atıl bırakmışım şimdi o bölümü yavaş yavaş devreye sokuyorum ve onun da yavaştan beynimin tümünü ele geçirmeye başladığını hissediyorum.

Bu olduğu için de çok mutluyum…

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar