İlk izlenimler sanatı

Önümüzdeki pazartesi günü THY, “Avrupa’nın En İyi Havayolu”ödülünü 6. kez alacak. Bunu önceden açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, haklı olarak son derece...

Önümüzdeki pazartesi günü THY, “Avrupa’nın En İyi Havayolu”ödülünü 6. kez alacak. Bunu önceden açıklayan Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, haklı olarak son derece gururlu. Kendisini ve tüm çalışanları gönülden tebrik ediyorum.

Ödülden tam bir ay sonra Türkiye, Las Vegas’ta düzenlenecek “Virtuoso Seyahat Haftası”na tüm gücüyle katılıp kendisini anlatacak.

Virtuoso Seyahat Haftası düzenlemeleri, “lüks turizminin” tüm yönleriyle konuşulduğu ve yeni yönelim imkânlarının tartışıldığı en önemli platformlardan biri. Bu iki haberi birlikte ele alıp ortak bir sorunsal çerçevesinde “Türkiye kendisini nasıl tanıtmalı, nasıl anlatmalı? Türkiye’nin lüks turizmde yeri ne olabilir? Şu andaki eksikliklerimiz ne, neyi daha iyi yapabiliriz?” gibi konuları tartışmak ve yeni sentezlere ulaşmak zorundayız.

ÖZETLE AMACIM...

Amacım haklı bir gurur gününe yaklaşılırken kimseyi üzmek, haklı gurura kara çalmak değil. Bunu söylemek zorunda hissettim kendimi; çünkü bir defasında“Business class’a çok konsantre olundu, ekonomi sınıfı ihmal ediliyor, dikkatli olunmalı” diye yazdım, buna bile hayli duygusal tepkiler geldi.

Zaman, alınan ödüllerle yetinip yavaşlama günü değil; çünkü turizmde ve buna bağlı havayolu taşımacılığında rekabet çok yoğun. Birçok havayolu, yolculara daha iyi hizmet vermek için her gün yenilikler düşünüyor ve uyguluyor. Üstelik bunlar THY’nin uçuş rotalarında rakibi olan şirketler.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 274 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 249 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 165 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 152 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar