Habertürk en çağdaş gazete

Bugün global dünyada, bünyesinde güçlü bir gazete bulunan medya şirketleri arasında yer alan Habertürk, dijital alanda gazetecilik ve yayıncılık konusunda en ön sıralardadır. Bu hayli iddialı bir söz, bunun...

Bugün global dünyada, bünyesinde güçlü bir gazete bulunan medya şirketleri arasında yer alan Habertürk, dijital alanda gazetecilik ve yayıncılık konusunda en ön sıralardadır.

Bu hayli iddialı bir söz, bunun farkındayım.

Birçoğunuz bu sözü, içinde bulunduğum medya şirketi hakkında abartılı bir övgü girişimi olarak görecektir, bunun da gayet tabii ki farkındayım. Böyle algılanma risklerini rahatlıkla göze alıyorum.

Şunu da söylemeliyim; yaşım, tecrübem, dünyadaki gelişmeler hakkındaki bilgim ve bugün bulunduğum yerdeki konumum, gerçekçi olmayan laflar etmemi ve olmayacak hayaller kurmamı engelliyor.

Abartıya girersem, olmayanı övmeye çalışırsam bunun hem çalıştığım kuruma hem de bana kişisel maliyetinin çok yüksek olacağının farkındayım.

Bütün bunları söyledikten sonra iddiamı yineliyorum: “Bugün HABERTÜRK, bünyesinde önemli bir gazete bulunduran medya şirketleri arasında dijital yayıncılık ve habercilik konusunda en ön planda yer almaktadır.”

İddia düzeyimi biraz daha yükselteceğim: “Önüne geçtiğimiz global medya devleri arasında Washington Post ve New York Times da vardır.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 275 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 250 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 165 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar