Geçen gün çok ilginç bir mesaj geldi (Bu işin sonu iyi görünmüyor)

“20 küsur yıl önce Washington Pentagon’da bana bağımsız Kürdistan’ın haritası gösterildi” diye yıllardır yazarım ya, bunu yapan yetkili salı günü birdenbire ortaya...

“20 küsur yıl önce Washington Pentagon’da bana bağımsız Kürdistan’ın haritası gösterildi” diye yıllardır yazarım ya, bunu yapan yetkili salı günü birdenbire ortaya çıkıverdi.

Zaten aynı gün birbiriyle bağlantılı öyle şeyler oldu ki bunları Washington ayağında takip ederken bayağı korktum ve endişelendim. Bugün, salı günü yaşananları anlatıp “Eğer bunlardan da korkmayacaksam o zaman neden korkmalıyım?” diye soracağım.

Son derece yetenekli bir casus olan Pentagon’un sivil yetkilisi, salı günü sosyal medyadan fotoğraflı bir mesaj attı.

Büyük ihtimalle İsrail’den atıldı bu mesaj. Fotoğrafta yetkili, üzerinde “Özgür Kürdistan” yazılı tişörtle görülüyor. Fotoğrafın üzerinde de “Özgür ve bağımsız Kürdistan için Yahudiler” yazısı ve PKK renkleri ile çizimler vardı.

Geçmişte yaşadıklarımdan ötürü bana korkunç gelen bu mesaj, tam da ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Putin ile Moskova’da görüşürken, ABD Savunma BakanıCarter da İncirlik’teyken atıldı. Yetenekli bir casus olarak adamın zamanlaması doğrusu mükemmeldi. Birbirine bağlı olan olayların sonunun nereye varacağını tek bir mesajla özetleyebilmişti.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 275 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 264 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 250 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 165 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 153 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar