Ekrem İmamoğlu yakında dönecek merak etmeyin

Diğer özelliklerinin yanı sıra Türkiye'nin ve belki de dünyanın Youtube'dan siyaseti takip etme konusunda en büyük uzmanlarından bir tanesi olmuş bulunan Rana sayesinde Ekrem İmamoğlu'nun tarihte ender bulunabilecek bir zamanlama felaketi olan tatili hakkında söylediklerini mecburen dinledim.

Evet Ekrem kardeşim ben de senin gibi evliyim ama bak evliyim diye işimi hiç aksatmıyorum hatta evlilik işime daha çok sarılmama neden oluyor bile diyebilirim çünkü yazı da yazmasam muhakkak Rana nedeniyle şimdiye kadar çoktan delirmiştim de (arkadaşlarım yazı yazmama rağmen zaten çoktan tamamen delirmiş olduğum düşüncesindeler aslında).

Nedendir bilmiyorum Allah onu başımdan eksik etmesin sevgili karım benim bazı siyasi gelişmeleri duymam gerektiği inancını taşıyor. Oysa ben bunları özellikle duymamaya yönelik bir hayat tarzı kurmaya uğraşıyorum. Ama o illa da kulaklığını arada bir çıkarıp dinlediğini bana da dinletiyor. Bu sayede bu yönde hiç bir talep ve arzum yokken durup dururken Ekrem kardeşimizin konuşmasını da dinledim. 

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar