Bugün yazacağımı söylemiştim ama

Dün televizyon kanallarındaki ve platformlardaki hareketliği anlatmış ve bugün bunun merkezinde olan Friends dizisini anlamak için çaba gösteren bir yazı yazacağımı söylemiştim.

Bu sözümü bugün maalesef tutamıyorum.Tembellikten olduğunu veya kaytardığım sanmayın.Dizi hakkında yazılmış olan yazıları kaçırmamaya çalışarak okuyorum, bunun da kolay bir iş olduğunu zannetmeyin çünkü hakkında bayağı çok yazı yazılmış. Bir yandan da dizinin tümünü baştan son tekrardan izliyorum. Bitirmeden de yazıya geçmenin doğru olmayacağını düşündüm. 15 yıl gösterimde kalan bir diziden bahsediyoruz unutmayın. İzleyip bitirmek o kadar da kolay değil.Tahmin ediyorum ki bahsettiğim yazımı salı günü yayınlayabileceğim. Seyretme hızım bana bunu söylüyor.Önemsiz bir şeye neden bu kadar titizlendiğimi düşünüyorsanız şunu söyleyeyim bana önemsiz gelmiyor da ondan. Dün dediğim gibi Friends dizisi bu çağda yaşadığımız hayata ışık tutabilecek bazı ipuçları içermekte, bunu anlamaya çalışıyorum. Neyse salı günü görüşmek üzere size iyi hafta sonları diliyorum ben ise ekranın başında geçireceğim hafta sonunu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar