Bu Oray dağ gibi adamdı şimdi böyle neden dibe vurdu bilmem

Oray Eğin dün 'Ben bir Ekrem İmamoğlu düşmanı mıyım' başlıklı bir yazı yazdı. Yazının ilk bölümünde Binali Yıldırım'ın kendisine neden bu kadar sempatik geldiğini anlatmaya çalışmış...

Bunun nedenini kendisi de bilmediği için cevabı o da bizim gibi merak ediyor olabilir. İlk bölüm bir arayış yazısıydı yani.
Yazının bir yerinde "Bu bir Erzincan bağı mı ki acaba?" diye soruyor.
Olabilir buna diyecek bir şeyim yok benim..
Bir başka yerinde, benim onu medyada en iyi tanıyan insan olduğumu söylüyor. Doğrudur tanırım onu bu yüzden geçirmekte olduğu metamorfoza hayret ve şaşkınlıkla bakıyorum.

***

Şöyle anlatayım meseleyi bugün bir insana duyduğu sempatiyi onun Erzincan bağlantısı ile açıklamaya çalışan bu kişi çok kısa zaman önce İstanbul dışındaki insanlarla konuşmamaya bile çalışırdı.
İstanbul dedimse her yerini de kastetmiyorum.
Hatta bir ara İstanbul'u sadece CHP’ye oy veren semtler arasında dolaşmak üzere bir projesi de vardı. Yani galiba tünel gibi bir şeyle aradakilerle muhatap olmadan Nişantaşı’ndan direkt Bebek’e veya Bağdat Caddesi'ne geçmek gibi bir şeydi peşinde olduğu.
Ben anlamıştım onu ve hatta aktif destek bile verdimdi. Ben Ümraniye’de oturduğumdan bir ara çok çağırmama rağmen evime bile gelemediydi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar