Bu meseleyi sadece Dilek İmamoğlu çözebilir

Kimsenin aile hayatına karışmam, kendiminkine de karışılmasını istemem. Bu alan kurallarını kendimizin koyabildiği ender yaşam alanından bir tanesidir.

Gerçi Ekrem İmamoğlu gibi kamuoyunun sahip çıktığı ve birçok beklentisinin oluştuğu türden siyasetçilerin aile yaşamını doğru bildikleri şekilde sürdürmelerinin yanlış sonuçlara yol açabileceği düşüncesi de tartışılıyor son günlerde. İstanbul'da sel yaşandığı gün İmamoğlu'nun ailesiyle birlikte tatilde olmasından yola çıkılarak söyleniyor bu laflar.

***

Uzaktan izlediğim kadarıyla İmamoğlu ailesinin tam anlamıyla tipik bir Beyaz Türk ailesi olduğunu görüyorum. Aileyi bu yüzden kendime yakın buluyorum, hayatı benzer duygularla yaşamaya çalışıyormuşuz gibi bir duygu oluştu içimde. Bu yüzden Ekrem Bey'e de yönelik sıcak duygular taşıyorum, onun iş hayatıyla evlilik yaşamı arasında denge kurma mücadelesini saygıyla ve onu tamamen anlayarak takip ediyorum. Ekrem Bey'in inançlı insanlara, farklı düşünenlere yaklaşımı da, eşiyle ilişkisi de Beyaz Türk'e özgü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar