Bu fotoğrafın acılı ve son derece acıklı hikâyesi

Evet sarsak, beceriksiz ve hatta aptal bile olabilirim, ama aynı zamanda ciddi bir adamımım da. Sarsaklık, beceriksizlik ve aptallık varken üstüne bir de ciddiyet katma ihtiyacı eklenince ortaya katastrofi çıkabiliyor. Köşede bugün...

Evet sarsak, beceriksiz ve hatta aptal bile olabilirim, ama aynı zamanda ciddi bir adamımım da.

Sarsaklık, beceriksizlik ve aptallık varken üstüne bir de ciddiyet katma ihtiyacı eklenince ortaya katastrofi çıkabiliyor.

Köşede bugün gördüğünüz resim bunun delilidir.

Bu resmi görenler hemen şu üç alternatifi düşüneceklerdir:

1- Rana sonunda sana iyi bir sağ kroşe çakmış olmalı, zaten hak etmiştin bunu.

2- Sokaklarda sabahlara kadar tuhaf insanlarla sürtüp duruyorsun; bunun olması sürpriz değil.

3- Sen gerçekten sarsak, salak ve beceriksizsin, kendin hakkında söylediklerinde haklısın.

Doğru cevap (1) numara değil. Evet Rana, her an çakabilir bana, nitekim çalkıyor da ama o arkasında delil bırakmayı prensip itibarıyla sevmeyen kadınlardandır. Genellikle sağ böbreğime ya da karın boşluğuma veya biraz daha aşağılara çakıyor, yani izi yok onların.

(2) numara da değil! Gerçekten sokaklarda son derece tehlikeli insanlar arasında mecburen sürtüp duruyorum ama onlar beni yaralamaya karar vermiş olsalardı sonucun bu kadarla kalmayacağından emin olabilirsiniz. O tipleri görseydiniz ne demek istediğimi anlardınız. Hemen hepsi deli ve esrarkeş, üstelik saldırganlar da. Öldürmek veya ağır yaralamak onlar için bir eğlenceli vakit geçirme yolu. Yani onlar bana zarar vermek isteselerdi burnumdaki yaranın bu kadarla kalmayacağını rahatlıkla söyleyebilirim; onun yerine bu fotoğrafta artık burunsuz olan, burnunu başkalarına ganimet olarak kaptırmış olan bir insan göreceğinizi tahmin ediyorum.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 265 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 245 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar