Bölgemizde bir şeyler oluyor ama ne? (Katar ile atılan bu adımın anlamı nedir?)

Bölgemizde bir süredir inanılmaz bir diplomatik hareketlilik var. Hepimizin gözü önünde olan temasların, açıklamaların yanı sıra kapalı kapıların ardında birçok yeni adımın atılmakta olduğunu düşündüren...

Bölgemizde bir süredir inanılmaz bir diplomatik hareketlilik var. Hepimizin gözü önünde olan temasların, açıklamaların yanı sıra kapalı kapıların ardında birçok yeni adımın atılmakta olduğunu düşündüren gelişmelerin haberlerinin birbiri ardına gelmekte olduğu bir dönemden geçiyoruz.

Bir süredir büyükelçimizin bulunmadığı İsrail’e büyükelçi atayacağı haberi gelen Türkiye’nin bu ülkeye yönelik bazı yeni girişimlerinin haberleri de geliyor.

Mısır ile de bazı gelişmelerin olabileceği diplomatik kaynaklarca ifade ediliyor bir süredir.

Bunlar yaşanırken bir yandan da bize ‘Acaba Katar ile atılmakta olan bazı adımların Türkiye açısından anlamı ne olabilir' sorusunu sordurması gerektiren bazı gelişmelerin de olduğu haberleri geldi.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar