Beyaz Türklerin New York özlemi maalesef yine depreşti!

New York açıldı ya, restoranlar yine doluyor Broadway yine başlıyor ya bizim İstanbul'u New York yapma projesinin insanları İstanbul’da da bu tür yaşamaya çalışıyorlar

Artık bir tür hastalık olarak teşhis etmemiz gereken Beyaz Türklerimizin İstanbul'u New York gibiymiş yaşama özlemi maalesef yeniden depreşmiş durumda.

Bu özlemin oluşmasına 2004 yılından itibaren yazdığım yazı ve kitaplarla hayli katkısı olmuş bir yazar olarak şimdi buna neden ‘maalesef’ demeye başladığımı biraz sonra açıklayacağım.

O YAZIYI MUTLAKA OKUYUN

Beyaz Türk kesiminde bu New York özleminin, New York gibi olma arzusunun yıllar içinde nelere yol açtığını bilmeyenler Oray Eğin’in geçenlerde yazdığı ‘Bana Friends’ini söyle’ başlıklı nefis yazısını okumalılar.

Oray o yazısında ‘İstanbul’u New York yapma projesi’ ara başlığı açarak benim bir Beyaz Türk camiası üyesi olarak bizzat yaşadığım o günleri detaylı anlatıyor.

KARŞI OLDUĞUMDAN DEĞİL

Anlayacağınız gibi ben ne bir parçası olduğum Beyaz Türklere ne de uygulamasına aktif katılmış olduğum ....

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar