Benim burnum skandal kokusunu iyi alır

Oda TV'nin haberinde "Bu fotoğrafı hangi Hürriyet yazarı çekti" başlığıyla verilen fotoyu görür görmez ben hiç düşünmeden "Ertuğrul Özkök" dedim...

Çünkü abartılı bir sözde ahlak patlaması yaşamakta olan Türkiye ve onun medyasında skandalları seven, seksüel konuları çekinmeden yazabilen, bu kadar ciddiyet arasında eğlenmeyi sürdürebilen çok az insan kaldık.

***

Nitekim haberin içeriğini okuduğumda Tansu Özkök’ün fotoğrafın eşi Ertuğrul Özkök tarafından çekildiğini sosyal medyada yazmış olduğunu öğrendim.
Bizim eşlerimiz fotoğraftaki gibi bir olay meydana geldiğinde bizlerin dikkatimizi ona çeken türden kadınlardır. Bir de bu tür bir görüntüye dikkatini yoğunlaştırdığından dolayı eşine kızan kadınlar da vardır tabii ki. Bu ikinci kategoride yer alan kadınlar böyle bir olay, bir futbol sahasında veya nerede olursa olsun, meydana geldiğinde bir erkeğin buna dikkatli bakmamasının imkansız ve doğa dışı olduğunu nedense anlamazlar. Allah'tan ben bu ikinci kategoride yer alan türden kadınlarla hiç karşılaşmadım.
Benim babaannem bile hayatta olsaydı bu görüntü ortaya çıktığında benim dikkatimi buna kesinlikle çekerdi. İlgilenmesem de büyük ihtimalle döverdi beni.

  

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 268 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 160 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar