ABD'den Türkiye'ye yeni tehdit: İnsan Gübreleme

Türkiye'ye yönelik olarak neredeyse her gün yeni bir tehdit oluşturan Amerika bu defa ülkemizin sonunu getirebilecek bir adım attı. ABD'nin Washington eyaletinde 'insan gübreleme' adı verilen bir yöntem geliştirildi...

Ölülerin hızla toprağa dönüştürüldüğü bir yöntemle cesetlerin imhasına izin veren tasarı eyaletin valisi tarafından imzalanıp yasa oldu.
Bu yeni yöntemde ceset hızla gübre olup toprağa karışıyor.
Aslında bu sonuca ulaşmak için fazla beklemeye gerek yok işi bu şekilde hızlandırmak belki doğrudur. 
Gerçi cesetlerin büyük ihtimalle vakitten bol bir şeyleri yok ama neden beklenilsin ki sonuca daha çabuk varmak iyidir. Genellikle lüzumsuz gelişmelerin yaşandığı Washington Eyaleti'ni bu başarıları nedeniyle tebrik ederim.

***

94 yaşındaki babam bir ihtimal bir gün ölebileceğini düşündüğünden bir süredir tören yapılmadan direkt ve hızla gömülmek yollarını araştırıyor.
Bir ara benim felaketime yol açabilecek bir yöntem de bulmuştu.
Yabancı bir ceset yakma firmasıyla anlaşma imzaladı ve bana da imza attırdı. Anlaşmayı okumadan imzaladığımdan bunun bana o gün geldiğinde hayli pahalıya patlayacağını görmemişim. 
Size şöyle anlatayım meseleyi eğer bu yöntem uygulansaydı babamın cesedi tarihe geçmiş en pahalı ceset olacaktı. Firavunlar bile daha ucuza gömülmüşlerdir. 
Bu imzanın tek bir faydası oldu. Babam bir süre kadınlara kendisinin Budist olduğunu ve ölünce de yakılacağını anlatarak onları tavlamaya çalıştı.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 266 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 263 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 246 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 158 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 150 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar