Casus dünyası Trump'a başkaldırdı

Trump'ın Putin ile zirvesinden sonra Amerika'da yer yerinden oynadı. Rusya'nın son ABD seçimine müdahale etmiş olmasını zirveye getirmeyen Trump'ın çok alttan aldığı, kendisini ve Amerika'yı ezdirdiği ve ülkenin...

Trump'ın Putin ile zirvesinden sonra Amerika'da yer yerinden oynadı.

Rusya'nın son ABD seçimine müdahale etmiş olmasını zirveye getirmeyen Trump'ın çok alttan aldığı, kendisini ve Amerika'yı ezdirdiği ve ülkenin rezil olmasına yol açtığı hem Demokratlar hem de Cumhuriyetçiler tarafından söyleniyor.

En sert tepkiyi Amerika'nın casus camiası koydu.

Kendisi de bir eski üst düzey casus olduğundan Putin’i en iyi tanıyabileceklerin kendileri olduğunu düşünen Amerikan casus camiası Trump’ın bu gidişiyle Putin’in oyuncağı haline geleceğini düşünüyor.

Eski CIA Başkanı ve cemaatin etkili ismi John Brennan zirvedeki davranışı nedeniyle Trump’ı vatana ihanet ile bile suçladı.

Şu an Ulusal İstihbarat Direktörü olan Dan Coats, Trump aleyhine açıklama yaptı.

Halen yönetim içinde üst düzey istihbaratçı görevi olan bir bürokratın böylesine konuşması tuhaf karşılansa da, Dan Coats’ın istifa etmeyi düşündüğü söyleniyor.

Dan Coats Amerikan istihbarat camiasının duygularını yansıttığını söyleyerek Rusların son seçime müdahale ettikleri yolunda ellerinde delil bulunduğunu ve bunu Trump’ın da bilmesine rağmen kendilerine inanmak yerine Ruslara daha fazla güveniyormuş gibi davrandığını vurguluyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar