Yiyecek-içecek trendleri

Washington sayesinde yiyecek-içecek kültüründen, bunun teorik boyutlarından iyice uzaklaştım. Öyle ki bir zamanlar sanki o programları ben yapmamış, o yazıları yazmamışım gibi bana "Mr. Gurme" deseniz "O da ne?"...

Washington sayesinde yiyecek-içecek kültüründen, bunun teorik boyutlarından iyice uzaklaştım. Öyle ki bir zamanlar sanki o programları ben yapmamış, o yazıları yazmamışım gibi bana "Mr. Gurme" deseniz "O da ne?" diyecek kadar meselelerden uzak kaldım. Bu yaşta alışkanlıklar tabii ki kolay ölmüyor. Washington'da sürekli siyaset konuşup dinlesem de, neredeyse dibe vurmuş Türkiye-Amerika ilişkisi üzerine uğraşmak zorunda olsam da kültür konularında gördüklerim ve duyduklarım hakkında yanımda taşıdığım not defterime bazı notlar aldım.

Yiyecek-içecek kültürü konusunda biraz rahatlamak için hep okuyorum. Çıktığım yemeklerde daima bürokratlar ve gazeteciler oluyor. Sadece haz için yemeğe uzun süredir çıkamıyorum.

Bugün hep yazdığım konulardan uzaklaşmak, beynimi ve sizinkini rahatlatmak için almış olduğum notlardan bazılarını sunuyorum. Bu konu değişikliğinin nedenini ise eklediğim kısa açıklamada daha da açacağım.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Seçim sonucu neden böyle oldu? 12 Mayıs 2023 | 260 Okunma Kitabın ortasından konuşuyorum ve diğer lüzumsuz seçim notları 08 Mayıs 2023 | 262 Okunma Alevi tartışması 05 Mayıs 2023 | 242 Okunma Dün bu yazıyı yazarken... 01 Mayıs 2023 | 157 Okunma Mea Culpa 28 Nisan 2023 | 149 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar