Lâ havle!

Birisi diyor ki; “Bu suçun cezası bu kadar büyük olmamalıydı. O kızı olay mahallinden uzaklaştırırsın, ortamı yatıştırırsın, şayet gerek varsa sorgusunu da yapar bırakırsın. Fikir...

Birisi diyor ki; “Bu suçun cezası bu kadar büyük olmamalıydı. O kızı olay mahallinden uzaklaştırırsın, ortamı yatıştırırsın, şayet gerek varsa sorgusunu da yapar bırakırsın. Fikir hürriyeti, insan hakları nerede kaldı?”

Birisi diyor ki; “Bu işte kesin bir provokasyon kokusu var. 28 Şubat öncesi Aczimendileri, Ali Kalkancı’ları kullanan derin yapılar yeni bir hamle için tekrar düğmeye bastı, aksi halde olacak iş değil.”

Birisi diyor ki; “Daha bu olayın gürültüsü dinmeden, Tekirdağ’da çarşaflı bir kadının elindeki baltayla Atatürk büstüne saldırması garip değil mi? Edirne’den sonra Tekirdağ’ın seçilmesini göz önüne alır bu bölgedeki CHP’li seçmen yoğunluğunu hesaba katarsak oynanmak istenen oyunu daha net görebiliriz.”

Birisi diyor ki; “Atatürk’ü sevmek zorunda değilsiniz ama hiç olmazsa sevenlere saygınız olsun. Bir arada yaşama kültürünün en güzel örneğini asırlarca bu topraklarda biz yaşattık. 10 Kasım sabahında saygı duruşu için ayağa kalkmak zorunda değilsin ama bunu yapan insanların arasına girip ‘Atatürk ilah değildir!’ diye bağırmak da neyin nesi?”

Birisi diyor ki; “21 yaşındaki Tıp Fakültesi öğrencisi kız, Atatürk İlah değildir’ diyor, pişman mısın diye soruyorlar, değilim deyince de hapse atıyorlar. Ben de Atatürk ilah değildir diyorum ve pişman değilim. Haydi bakalım.”

Birisi diyor ki; “Yaklaşan yerel seçimler öncesi yaptırdığı anketlerde oy oranının düştüğünü gören AK Parti böyle bir olay tezgâhlayarak toplumda yeni bir kutuplaşmanın kapısını aralayıp buradan oy devşirmeye çalışıyor.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merhabaya muhtacız 04 Aralık 2021 | 193 Okunma Aman ha! 12 Eylül 2019 | 788 Okunma Hangi mahkeme? 05 Eylül 2019 | 491 Okunma La bu din n’etti size? 29 Ağustos 2019 | 1.262 Okunma Kebapçı tayfa 22 Ağustos 2019 | 856 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar