H.T.B.

Bir kurumun kuruluş gayesinden ve adından hareketle hangi konularda ve nasıl bir üslupla söz söylemesi gerektiğini tahmin etmek zor değildir.Gel gör ki üstüne vazife olmayan her konuda fikir beyan etme ishaline tutulmuş bazı kurumlar...

Bir kurumun kuruluş gayesinden ve adından hareketle hangi konularda ve nasıl bir üslupla söz söylemesi gerektiğini tahmin etmek zor değildir.

Gel gör ki üstüne vazife olmayan her konuda fikir beyan etme ishaline tutulmuş bazı kurumlar var bu ülkede. Onlardan birisinin muhtelif açıklamalarından bir demetle başlayalım yazıya. Bakalım yazı bitmeden kim olduklarını bilebilecek misiniz?

Silivri’ye gitmiş, Can Dündar ve Erdem Gül için demişler ki:

“Onlar geceleri soğuk hücrelerinde tertemiz yürekleriyle çile çekerken bilsinler ki, günümüz muktedirleri kuş tüyü yataklarında uyurken bile, TIR'lar dolusu suç ve günahla örülmüş kâbuslar içinde  kıvranıyorlar. Can ve Erdem’i binlerce meslektaşımız adına sevgiyle kucaklıyor, dik duruşlarıyla demokrasi, barış ve özgürlük mücadelesine kattıkları paha biçilmez değerler nedeniyle kutluyoruz.”

Bu açıklamayı basın yayın sahasında çalışan bir kuruluş yapsa, en fazla hainler der geçeriz ama değil.

Canları sıkılmış Cerattepe’ye gitmişler:

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Merhabaya muhtacız 04 Aralık 2021 | 193 Okunma Aman ha! 12 Eylül 2019 | 790 Okunma Hangi mahkeme? 05 Eylül 2019 | 492 Okunma La bu din n’etti size? 29 Ağustos 2019 | 1.262 Okunma Kebapçı tayfa 22 Ağustos 2019 | 856 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar