Yeni Akit ve Yeni Şafak

Türkiye’nin yakın tarihine damgalarını vurmuş iki önemli gazete. Yeni Akit, milli iradenin ayaklar altına alındığı günlerde... Yiğidin bugünkü gibi harman olduğu değil de zor bulunduğu...

Türkiye’nin yakın tarihine damgalarını vurmuş iki önemli gazete.

Yeni Akit, milli iradenin ayaklar altına alındığı günlerde...

Yiğidin bugünkü gibi harman olduğu değil de zor bulunduğu dönemlerde,kelleyi koltuğa alıp öne atılan ve bu tavrı ile direnişin kıvamını koyu tutan bir büyük dâvâ gazetesi.

Yeni Şafak, “misyon”dan çok “vizyon”a yönelmiş ve bu alanda haklı bir yer edinmiş mevkutemiz..

Kendi kulvarlarında yol alırken, çoğu milli meselede ortak tutum takınanbu iki gazetemizin genel merkezlerini hedef alan alçak terör saldırısı ve sonrasındaki tepkiler/ tepkisizlikler bir gerçeğin altını kalın hatlarla çizmiş oldu.

Nedir o gerçek?

Sayın Cumhurbaşkanımız, Doğan medyanın çatlayan camı için dünyaya ayağa kaldıran çifte standartlı çağdaş devrim yobazlarının ve bunlarla ortaklık kurmuş bulunan paralel yapının utanmazlıklarına vurgu yaptı.

Evet, böyle...

Bizim nice yazıda gündeme getirdiğimiz gerçek bu vesileyle bir kez daha kendisini göstermiş oldu.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.068 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.773 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar