Veda ediyorum, bu Akit’teki son yazım

Cuma dergisinin doğduğu 1989 yılından bu yana birlikte olduğumuz “Akit ailesi”ndeki mesai arkadaşlarımdan bugün ayrılıyorum.  Bir Cuma günü, veda günüm. Akit’teki yıllarımı yazsam, bu...

Cuma dergisinin doğduğu 1989 yılından bu yana birlikte olduğumuz “Akit ailesi”ndeki mesai arkadaşlarımdan bugün ayrılıyorum.

 Bir Cuma günü, veda günüm.

Akit’teki yıllarımı yazsam, bu medya grubunun taaa kuruluşundan bu yana yaşadıklarımı kitaplaştırsam, yakın siyasi tarihin bazı önemli detaylarını gözler önüne seren ve ülkemizi bugünlere taşıyan sosyolojik gerçeklere inen kayda değer bir çalışma olur.

Bunu tavsiye eden çok sayıda dostum oldu.

Hatta Rahmetli Hasan Karakaya ağabeyim, birlikte olduğumuz son seyahatte, bugüne kadar yalnızca benimle paylaştıklarını da içeren önemli olayları günün birinde yazabileceğini söylemişti.

Kısmet değilmiş.

Bu veda gününde, Rahmetli Hasan Karakaya ağabeyi anmamak olmazdı.

Merhum, Ankara Temsilciliği’ne yeniden dönüş günümüzde “Serdar” demişti;

 “Sensiz yıllar bana şunu gösterdi ki, dost gizli ajandası olmayandır. Sen böyle bir dost oldun benim için, belki bazen bana kızmışsındır ama…”

Evet, bazen kızdığımız olmuştur ama Allah kalbimi biliyor, ben Hasan Karakaya ağabeyi hep çok sevdim.

Akit’in Ankara Ekonomi Müdürü Şakir Kurter kardeşimiz onu ne kadar sevdiğimize, vefatından kısa bir süre öncesinde yaşadığımız bir “olay” vesilesiyle şahitlik etmiştir.

Hep söyler de, Şakir Bey de tam olarak idrak edemez bizdeki sevginin büyüklüğünü.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar