Üçe gelen beşe gider, bu da böyle biline!..

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi kurmasından bu yana 15 yıl geçti, “Külliye’ye çıkmasından” bu yana ise 2 yıl. Dünyanın ve Türkiye’nin en...

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Ak Parti’yi kurmasından bu yana 15 yıl geçti, “Külliye’ye çıkmasından” bu yana ise 2 yıl.

Dünyanın ve Türkiye’nin en çalkantılı süreçlerini bu yıllarda yaşadık, öyle ilan edilmiş bir “dünya savaşı” yoktu, yani görünüşte bir “Üçüncü Dünya Savaşı”nı geçirmedik ama gerçekte, insan kaybı ve yıkımlar bakımından çok daha ağırlarını yaşadık.

Birinci ve İkinci Dünya Savaşları “Batı’yı da” vurduğundan çok ses getirdi, Üçüncüsü’nde ise kayıpların tamamına yakını Şark’tan.

İsmi konulmamış üçüncü dünya savaşının salt Irak ve Suriye cephelerinde, tamamına yakını Müslüman iki milyonu aşkın masum var, bunlar “asker zayiatı” da değil, siviller katledilen, kahir ekseriyeti çocuk ve kadın.

Bu süreçte ismi konulmamış bir “Üçüncü Dünya Savaşı”na şahitlik ediyoruz…

Evanjelizm denilen sapkın inancın dünyanın parasına, silahına, bütün karanlık ilişkilerine hakim güçleri  adımlarını “Şabat takvimi”ne göre atmaya devam ediyorlar.

Büyük Savaş-Armagedon’a götürmek istiyorlar dünyayı.

ABD’de FETÖ’yü kucağında tutan Evanjelist-Hristiyan güçler, Türkleri “Kıyamet Alameti” olarak değerlendiriyorlar.

Türkler, sapkın inanç sahiplerine göre “deccal”!..

Siyonist inancın temelini oluşturan “kutsal” metinlerden Kabala’da, Anadolu’nun karşılığı “EDOM”….

“Yeni Dünya Düzeni” kurulurken fethedilecek ülke “EDOM”, son ülke!..

Dikkatimizden nasıl kaçar, Sayın Recep Tayyip Erdoğan da sık sık ona işaret ediyor, “Şer odaklarını yazacak harf kalmadı alfabede ve Türkiye’ye karşı ittifakta yer almayan şer odağı da kalmadı.”

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar