“Tehlike’nin farkında mısınız Sayın Gül?”

Kayserili Bakan Sayın Taner Yıldız’a, “Sayın Abdullah Gül’ün Danışmanı Ahmet Sever’in daha çok Erdoğan-Gül ilişkisinin ayrıntıları” üzerine kurgulanmış...

Kayserili Bakan Sayın Taner Yıldız’a, “Sayın Abdullah Gül’ün Danışmanı Ahmet Sever’in daha çok Erdoğan-Gül ilişkisinin ayrıntıları” üzerine kurgulanmış kitabı ve Aydın Doğan’ın gazetesine verdiği mülâkat hakkında sorular yöneltildi dün.

Sever’in kitabında, 12 yıl boyunca yaşanan ve “aile içinde” kalması gereken birçok nokta var.

Ahmet Sever, Sayın Gül tarafından “onaylandığını” belirttiği kitabına dair bir röportaj vermiş, Sayın Erdoğan’ı “Darbe mağduru Mursi” hakkındaki idam kararını öne sürerek “tehdit” eden Doğan gazetesine.

Dikkatle okuduk.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’na “ince”  itirazlar dikkat çekiyor.

Gezi çevrelerine “sıcak mesaj”lar var.

Türkiye’nin Sayın Abdullah Gül’e ihtiyaç duyduğunu çok kesin tavırlarla ortaya koyması halinde, elini taşın altına koymaktan imtina etmeyeceği belirtiliyor.

Sayın Gül’ün üzerine görev düşmesi halinde, Türkiye’yi hızla yükselteceği vurgulanıyor.

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar