“Suruç Patlaması”nın “asıl” hedefi!

Şanlıurfa-Suruç’ta korkunç patlama, büyük tezgâh... Ülkemizin birlik ve bütünlüğü büyük tehdit altında. Etnik kökeni ne olursa olsun, her vatandaşımıza, hepimize düşen...

Şanlıurfa-Suruç’ta korkunç patlama, büyük tezgâh...

Ülkemizin birlik ve bütünlüğü büyük tehdit altında.

Etnik kökeni ne olursa olsun, her vatandaşımıza, hepimize düşen sorumluluklar var.

Oyun çok büyük; Türkler ve Kürtler, bütün Anadolu hedefte!..

Protesto eylemlerine dikkat; son derece kritik günlerden geçiyoruz.

Çeşitli yazılarımızda ve canlı yayınlarda, AK Parti’nin “Büyük Koalisyon” denilen “oyun”a getirilmek istendiğini, bunun için korkunç “olayların”tezgâhlanmasının kuvvetle muhtemel olduğunu belirtmiştik.

Türkiye, “İŞİD”e, (diğer terör örgütleri gibi) şiddetle karşı olduğunu her vesileyle ortaya koydu, bu karanlık yapıyı “terör örgütü” olarak ilan eden ilk ülke oldu, son günlerde de sınır güvenliğini temin açısından attığı kararlı adımları daha da güçlendirdi.

Bütün bunlara rağmen, Türkiye’yi “terör örgütüne destek veren” bir ülke olarak göstermek için dünya çapındaki kara propaganda devam etti.

Türkiye’yi köşeye sıkıştırmak için elinden geleni ardına koymadı “Üst Akıl” ittifakı!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar