“Siyasi Cinayetler İşlenebilir!”

İngiltere’deki “kadın cinayeti” ilginç. Milletvekili Cox, 23 Haziran’da yapılacak Avrupa Birliği referandumunda“ayrılma”ya (Brexit) karşı çıkanlar safında yer alıyordu. Bu cinayeti...

İngiltere’deki “kadın cinayeti” ilginç.

Milletvekili Cox, 23 Haziran’da yapılacak Avrupa Birliği referandumunda“ayrılma”ya (Brexit) karşı çıkanlar safında yer alıyordu.

Bu cinayeti organize edenler, Brexit ihtimalini sıfıra indirmiş oldular böylece, İngiltere AB’den çıkmayacak, bunun için bir milletvekilini harcadılar; yardımsever, liberal, üstelik kadın!

¥

Bir süredir yazmayı düşünüp de “eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmemek için yazmadığım” bir mevzuydu bu.

Bekledim.

Erteledim.

Sonunda Kemal Kılıçdaoğlu patlattı bombayı:

“Siyasi cinayetler işlenebilir!”

¥

Bu ifadenin üç adım gerisinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Hanım Aile Bakanı’na yönelik hakaretleri var, iki adım gerisinde “KANLI” tehditleri ve bir adım gerisinde de şehit cenazelerindeki “şedit” protestolar.

Ve bütün bu gelişmelere paralel olarak da “Liselerdeki kışkırtmalar.”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu işlerin bir yerinde olduğunu iddia etmiyorum.

Sadece “gaza getirildiğini” düşünüyorum!..

Dikkat; “şehit cenazelerini” de gazlama faaliyetlerinde kullanıyor olmasınlar!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.068 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.410 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.773 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar