Seçimi erteletmek isteyenlerin oyununa gelme vatandaş!..

İçimiz yanıyor, öfkemiz had safhada, moraller son derece bozuk…Vatandaş yeni bir şehit haberiyle karşılaşma korkusundan televizyon açmak istemiyor!.. Devletin güvenlik birimlerine güvenmek zorundayız ama içeride...

İçimiz yanıyor, öfkemiz had safhada, moraller son derece bozuk…Vatandaş yeni bir şehit haberiyle karşılaşma korkusundan televizyon açmak istemiyor!..

Devletin güvenlik birimlerine güvenmek zorundayız ama içeride kök salmış parazitler yüzünden bu noktada da zorlanıyoruz.

Hata üstüne hata, o kadar uyardık ama dinletemedik; 

Ne kadar paralelci kamu görevlisi varsa, Doğu ve Güneydoğu’ya sürüldü!..

Bunlara en hassas alanlarımızda istedikleri “kumpası” kurabilme “imkânı”sunuldu!

Güneydoğu ve Doğu’daki birçok vali, vali yardımcısı, emniyet müdürü tanıdıkla görüşüyoruz; “Etrafımızdan emin değiliz!” diyorlar.

Geçici hükümete “topal ördek” muamelesi yapan birçok “devşirme” bürokrat diş gösteriyor!..

Bizler “Şer odaklarının işine gelir” endişesinden dolayı bildiklerimizin çoğunu yazmadık, haberleştirmedik.

Bunun yerine, birebir görüşmelerde “uyarma” yolunu seçtik ama bugün her türlü pisliği yapan şer odaklarına vaktinde aşırı kıymet veren ve bunların temsilcilerini hak etmedikleri mevkilere, imkânlara kavuşturan kimi “dost”larımız nedense bize kulak vermemeyi tercih etti!!!

YAZININ DEVAMI
ÇOK OKUNAN YAZARLAR
YAZARIN DİĞER YAZILARI
Hilm 24 Şubat 2019 | 3.856 Okunma Yerel seçimler, ittifaklar, ev hanımları ve esnaflar… 14 Aralık 2018 | 9.069 Okunma Hadi gel “özümüze” geri dönelim!.. 02 Eylül 2018 | 8.411 Okunma  'Bize Madik Attılar!' 31 Ağustos 2018 | 7.774 Okunma Piknik Alanları Niçin Kirli?.. 28 Ağustos 2018 | 7.487 Okunma
TÜM YAZILARI
Yorumlar